Groothandel in diamanten met certificaten – Europa deals


Groothandel in diamanten met certificaten – Europa deals

Of het nu gaat om een enkel stuk of speciale bestellingen van meerdere diamanten, klanten kunnen via onze webshop bestellen en vervolgens betalen via bankoverschrijving (alleen euro).

Bovendien worden alle met de hand gekozen diamanten vergezeld van een internationaal erkend edelsteenlaboratoriumcertificaat voor authenticiteitsbevestiging (GIA, IGI of HRD), tenzij het al als koopje is verklaard, wat betekent dat er onder bepaalde omstandigheden geen certificaten zijn opgenomen. Ondanks dat er nog steeds 100% garantie wordt geboden op het retourbeleid deze redelijke uitzondering toegevoegd terwijl het aanbieden van zulke lage tariefkosten tijdens deze moeilijke tijden in de meeste delen van de wereld, vooral in regio's die zich in de buurt van het westelijke continent bevinden, in de buurt van een grenzeloze unie, zoals uiteengezet in eurolanden die in de volksmond algemeen bekend staan ​​als een deel dat naar de eurozone verwijst.

 

Groothandelaren in witte ronde diamanten – EU-markten

Bent u op zoek naar betrouwbare en betrouwbare groothandelaars in witte ronde diamanten in de Europese Unie (EU-markt? U hoeft niet verder te zoeken! Onze service biedt u ervaren, deskundige en gecertificeerde professionals die in staat zijn om vertrouwde diensten aan te bieden die voldoen aan met alle regelgeving Met toegang tot honderden diamanten uit heel Europa kan ons team helpen bij het vinden van de perfecte steen voor elk budget.

Diamantgroothandel - EU-landen


Onze diamant groothandel service is gespecialiseerd in het leveren van diamanten van uitzonderlijke kwaliteit aan haar klanten tegen concurrerende prijzen voor retail- of commerciële doeleinden in de landen van de Europese Unie. Ons doel is om buitengewone klanttevredenheid te bieden door voortdurend hoogwaardige diamanten te leveren tegen concurrerende tarieven. We zorgen ervoor dat elke diamant voldoet aan onze strikte normen en houdt ze tegelijkertijd zo betaalbaar mogelijk, zodat we aan uw prijs voldoen zonder concessies te doen aan kwaliteitsborging en productspecificaties

Terug