login link nl

Login - Prijsinformatie downloaden

 

 

 

Laatste Prijs update : 01-03-2015

Volgende Prijs update :31-03-2015

Diberget

Tel: +32 (0)3-226.44.14

 

OFFICIAL MEMBER OF:

 

img1  img2 
 img3  img4
 img3  img4

Diamantair Antwerpen - Diamant groothandel

 

 

Nieuw 2015

DIAMANTEN VANAF 60 EURO MET CERTIFICAAT (IGI) EN SEALED  (pagina zichtbaar na inloggen).

 

Nieuw 2014

Meer informatie

Onze hoofdactiviteit - Diamantair geslepen diamanten

Diberget is een Business To Business diamant groothandel in het district Antwerpen. Wij verkopen uitsluitend geslepen diamanten van natuurlijke afkomst (geen synthetische diamanten). Onze klanten zijn voornamelijk juweliers, goudsmeden en juwelenfabrikanten. Wij verkopen geen diamanten aan particulieren noch ontwerpen wij juwelen.

Specialisatie witte briljanten

Onze specialiteiten zijn kleine tot middelgrote geslepen diamanten in verschillende kleuren en zuiverheden. Wij leveren ook maatwerkservice indien gewenst.

Diberget weetjes

Diberget bestaat sinds 1980 en tijdens de eerste 19 jaar opereerden wij vanuit München. In 1999 verhuisde de firma naar Antwerpen - diamantbeurs. De oprichters van Diberget zijn geboren en getogen in het Antwerpse. Uiteraard zijn wij lid van alle wereldwijd erkende diamantbeurzen zoals de diamantclub, de diamantbeurs en ook World Federation of Diamond Bourses.

Diamantprijs B2B

Onze website is bedoeld voor de professionele gebruiker. Prijslijsten voor kleine en grote diamanten zijn beschikbaar voor download na registratie. Diamantprijzen zijn steeds actueel en worden zeer regelmatig aangepast. Wij bieden ook gecertificeerde witte diamanten aan van de volgende diamant graduatie instituten : HRD, GIA, EGL en IGI

 

Diberget Diamanten

 

 

 

Laatste nieuws

Prijsinformatie geslepen Diamanten januari 2015

 

Onze prijslijsten voor geslepen diamanten werden aangepast aan de sterker wordende dollarkoers. Nadat u ingelogt bent kan u de prijslijsten bekijken/downloaden.

Opgelet wij verkopen enkele aan professionele, wij verkopen niet aan privaat.